Beretning 2022.

Et godt og aktivt år – selv om vi startede i coronaen’s skygge.

Mange private arrangementer – bl.a. 2 bryllupper!

Nørkleklubben – sommerpyntning, pynt til revyfest, ulemarked

Start i februar: Fredagscafe – altid hyggeligt

Marts: Jane og Shane, meninghedsrådets forårsbrunch, generalforsamling med Ib Noe, Revy

April: Michel Birkballe

10-6: Fællesspisning

Efter sommerferien: Taget

September: Noget om at blive grebet – teaterkredsen

Oktober: Blæsten

November: Alle helgen – kirkekaffe, Mortensaften – Nørkleklubbens julemarked

December: Syng julen ind med menighedsrådet

  • Mange spændende arrangementer – og vi er fortsat godt ind i 23 med en dejlig revy-weekend, foredrag og koncert – og med et par virkelig spændende arrangementer i den kommende tid: teater og koncerter.

Gode arrangementer – god tilslutning; vi har som sådan  ikke noget at klage over. Men man kan godt være bekymret over hvor vi går hen. De gamle flytter herfra og går bort – vi skal ha fat i en ny generation og nyt indhold hvis vi fortsat skal være et fælleshus og ikke bare skal være et kulturhus…..

Vi har fået en flot ny hjemmeside – lavet og styret af Ejner Noe. Her kan man altid se hvad der sker i huset.

Tag på forhuset:  Noget skulle gøres – god proces, nemt at finde penge, godt samarbede med tømreren, god hælp af frivillige til opsætning og nedtagning af tag – specielt Erik, Jens – men også et par stykker mere – og tak til dem der ryddede op efter svineriet. Og de fleste af de lovede penge er for længst udbetalt – nu er det bare LAG-pengene der mangler….. vores hus er grundlæggende i orden til mange års virke; der er selvfølgelig altid lidt småprojekter ude og inde, men det kan vi klare.

Hvis vi bare kan finde indhold!

Stor tak til bestyrelsen for godt og gnidningsfrit samarbejde – fantastisk at se hvordan en bred kreds helt af sig selv går i gang når der skal ryddes op og vaskes op; det kunne godt være surt – men det er det ikke!

Tak til Birgit, Karen, Tonny, Erik, Jens og Bent der bruger rigtig mange timer og bare holder det hele i orden – der er meget man ikke behøver at bekymre sig om som formand.

Hvordan kommer vi videre – skal vi ha en visionsaften, hvem har ideer til nyt indhold og nye fællesskaber?