Referat, bestyrelsesmøde, 13-9-2022.

Tilstede: Erik, Karen, Mie, Jens, Tina, Birgit og Per.

Hjemmeside: Ejner arbejder med opbygning af en ny hjemmeside og forventer at være klar inden en måned.

Taget: Lægter og undertag er på plads – tømreren forventer at være færdig lige først i oktober. Vi har bedt om en forskudsudbetaling fra Nordeafonden så vi kan betale en à-conto regning.

Parkering: Jørgen fra mejeriet er ikke pt. interesseret i at afhænde areal, så vi ser tiden an. Kommunen har ellers givet et tilsagn om at de måske godt kunne hjælpe os med at lave et parkeringsareal.

Program: Vi havde en fin aften med teaterkredsen d. 10/9.   Næste arrangement er teaterkoncerten ”Blæsten” d. 6/10.  Billetprisen fastsættes til 125 kr. Per søger underskudsgaranti fra Kulturelt Samråd. Birgit tager imod billetbestillinger.

Praktiske opgaver: Vi snakkede om at skifte det ene skab i salen ud med et køleskab (vi har et til rådighed), så kolde drikkevarer er indenfor rækkevidde af baren. Sangbøger og dvs. fra skabet må så anbringes andetsteds. Loftet på herretoilettet trænger til lidt reparation – Erik og Jens har en plan.

Invitation til tilflyttere: Vi har fået en del tilflyttere til området på det sidste! Per besøger dem med et infoskriv og en invitation til vores fællesspisning d. 11/11.

Næste møde: 17. oktober kl 19.