Teaterforestilling

SOULMATES

OPLEV Lone Rødbroe, Marie Mondrup og Rikke Hvidbjerg på scenen i vores musikalske vinterforestilling “SOULMATES” – en humoristisk og rørende forestilling i to akter om at huske de vigtige ting i livet. Om venskaber og kærlighed til musikken.

“SOULMATES” er skrevet af Jan Svarrer, der også stod bag manuskriptet til Randers Teaters Reumert-nominerede forestilling ”Viva Las Vegas”. Og han er ikke den eneste gentagelse fra den store publikumssucces. Faktisk er meget af holdet bag forestillingen en reprise i form af instruktør Joy-Maria Frederiksen, scenograf Kirsten Brink og lysdesigner Kasper Daugberg.

Musikken leveres live på scenen, og denne gang tager forestillingen udgangspunkt i den amerikanske soul-tradition. Med Thomas Pakula som kapelmester kan du opleve klassikere som What a wonderfuld worldI will survive og Let me entertain you plus mange flere.

Soulmates

Den afdankede popduo ‘Sugar Chicks’ turnerer rundt i Jylland uden nævneværdig succes. En dag får de et uventet tilbud om at medvirke i et tv-show, hvilket kunne give dem det store gennembrud. Det kræver dog at de udvider til en trio, og da de derved får den smækre Julie med, er succesen pludselig hjemme.

Men midt i jublen lurer en suppedas af misundelse, intriger og bedrag, som de virkelig ikke har nemt ved at slippe ud af.

Om venskaber og kærlighed til musikken. Og ikke mindst med masser af fed soulmusik.

Billet kan bestilles hos Per Henriksen på 2942 8676, pris 100kr.

Date

27 mar 2023
Udløbet

Time

19:30 - 21:30

© 2024 Vandborg-Ferring Fælleshus

Website leveret af Michael NoeOp ↑