Vintercabaret – Randers Egnsteater.

Randers Egnsteater – i samarbejde med Teaterkredsen Limfjorden kom igen for at vise os en af deres teaterforestillinger.

Kamete skriver:

Fælleshuset var d. 3.4. 2017 atter rammen om en stor oplevelse, da Teaterkredesen Limfjordens “Martha og Frank” savede sig beskt hen over en scene, der var opsat med det helt store udstyr.

Jeg fulgte ikke det kæmpestore arbejde, der lå forud, da udstyret til opbygningen af den store scene og lyssætningen og musikudstyret ankom kl. 13. Og med runde cafeborde og cabaret-stemning byggede Fælleshusrummet om til endnu en facet af sine mange udtryk.

Men sådan et teaterstykke, sådan en oplevelse, kommer altså ikke flyvende af sig selv til lille Vandborg og omegn. Det ved vi godt allesammen, men vi tænker ikke nødvendigvis RIGTIG MEGET på, hvor stort et stykke arbejde, der ligger bag 2 timers oplevelse.

Efter at have nydt en forrygende forestilling, fulgte jeg derimod nedtagningen af showet med store, benovede og imponerede øjne. Forestillingen blev som et andet cirkus efter tæppefald pakket sammen i imponerende mængder af store bokse og/eller sat på rullevogne og kørt og skubbet op ad slisken til videre transport ud i landet. Til næste forestilling på et andet lille sted…Samme disciplin. Samme knokleri.

Komprimeret kultur, stuvet sammen på kun lige præcis den plads som udgøres af en lastbils indre. En tung lastbil! Og aktørerne borte fra hjemmet, overnattende som udeliggere på Hotel.

Og tilbage her i Vandborg blandt andre Niels og Svend Erik, smask trætte her lige før kl. 23 efter 10 timers intenst knokleri også med at pakke det hele ud fra samme kasser og stille det hele op.

Tusinde tak for alt slæbet. 

Tusinde, tusinde tak til alle jer, der har lagt slid og hjerteblod i også denne vision og visionens levendegørelse, så vi helt herude på den yderste kant igen også kan få lov til at le og more os og blive berigede af noget større.

 

Skriv en kommentar