Referat fra bestyrelsesmøde 4/2-2020

Referat af bestyrelsesmøde i Fælleshuset tirsdag den 04022020 kl. 19.00.

%Bo, Karsten, Svend Erik, Niels, Birthe P

 • Evaluering af revy

Vellykket med musik og betalende gæster. En gennemgående dejlig weekend med glade folk og dejlig mad og god revy og et godt overskud. En del blev også nye medlemmer.

Vi skal huske, at det virker godt, når lodderne kommer ud på bordene i en skål, for så er der mulighed for, at alle kan købe.

Vi har nu fastlagt en anden pris for dagene.

Fredag ikke medlemmer: 130 kr. Medlemmer: 100 kr.

Lørdag ikke medlemmer: 275 kr. Medlemmer: 200 kr.

 • Skilt til Fælleshuset – Lemvig kommune

Vi har fået tilladelse til et skilt: FÆLLESHUSET. Gitte afventer besked fra kommunen om pris.

 • Fondarbejde – Gitte

Det vil kræve meget frivillig hårdt og tidskrævende arbejde at skulle renovere opvaskerummet og herretoilettet. Vi vil ikke få hjælp til at nedbryde og få murbrokker og andet af vejen. Vi vil også skulle lave en del selv.

Vi vil skulle bruge meget tid på crowdfunding for at hente pengene hjem..

 • Sorteringssystem

Gitte har haft kontakt med NOMI. Der skal være beboelse for, at vi ville få sorteringscontainere, som kommunen skulle hente på sædvanlig vis. Vi skal selv lave et sorteringssystem, hvis det er.

Mad/restaffald i den store container, som vi gør nu.

Sylteglas og vinflasker i flaskekassen udenfor. Pap/aviser ved brændeovnen i den store sal.

Det nye er, at vi derudover kunne prøve dette:

Tønde til pant – øldåser og plastikflasker. Tønde til konservesdåser/aluminium/hårde plastikbøtter.

Per H vil prøve at få fat på 2 store tønder med låg, som skal stå udenfor ved siden af den store grønne container, og få fat på 2 mindre tønder, som skal stå under køkkenbordet. Når man har sorteret inde, putter man det i de 2 store tønder udenfor.

I disse sorteringstider skal Fælleshuset naturligvis også forsøge at gøre sit bedste på den front. Vi skriver på retningslinjerne og på et skilt i køkkenet, at affald skal sorteres, når man er færdig i køkkenet. Vi vil forsøge at gøre det så nemt for brugere af køkkenet som muligt.

 • Klaver

Sofie i Store Borup vil gerne overtage klaveret. Den bliver fragtet op til hende en’ af dagene. Hjulene skal af.

 • Teater 4/3 – Viva Las Vegas.

Der skal være 3×16 A til dette teaterstykke onsdag den 4/3 2020.

Birgit er tovholder med bagning af muffins til kagebordet. Jeg finder ud af hvor mange af skuespillerne, der skal spise med. Der er nogle stykker, der hjælper med at bære gearet ind. Teaterkredsen Limfjorden plejer også at medbringe et par stykker. Jeg finder ud af hvornår de kommer.

 • Litteratur med Gunda 5/3-2020

Torsdag den 5/3 er der litteratur med Gunda Jørgensen. Der læses ”Månen over Horebs bjerg”. Der bliver sendt information ud omkring det på mail og på fb og hjemmesiden.

 • Generalforsamling 20/3

Vi skal annoncere om det en måned før. Gitte spørger Arne Noe vedrørende ordstyrer. Madlavere: Karen er tovholder. Underholdning: Per H finder ud af noget.

 • Foredrag

Preben Jørgensen kørte 14077 km. Hvornår skal vi have foredraget med ham? Vi snakkede om at det skal være den 1. april. Med spisning inden foredraget. Birthe Poulsen har kontakten til Preben Jørgensen. Der bliver reklameret mere med det på fb, mail og på hjemmesiden.

 • Eventuelt
 • Vicevært-tjansen skal vi tage op igen.
 • Revypladserne til lørdag aften behøver ikke at være samlet. Vi kan godt sidde rundt omkring.
 • Sofie kunne godt tænke sig en familie-fællesspisning i forbindelse med en familieklub fra en fond. Det må man godt afholde i Fælleshuset, hvis deltagerne er medlemmer af Fælleshuset.
 • Per H snakkede om en Land- og byfest ved Alt i et huset, Klinkby, som han syntes, at vi skulle deltage i med bagværk, nørkleklub og eventuelt revysange. Det er midt september.
 • Tjek – hvad mangler vi.

Næste møde tirsdag den 3/3-2020 klokken 19.00.

Teater 4/3-2020

Litteratur 5/3

Generalforsamling 20/3-2020

Skilt til Fælleshuset – Gitte

Affaldssortering – tønder Per H

Vicevært