Referat af bestyrelsesmøde 2. dec. 2019

Referat af bestyrelsesmøde i Vandborg Ferring fælleshus

mandag den 2. december 2019 kl. 19.00.

Ref.: Gitte

Tilstede: Michael, Birgit, Mie, Doris, Bent, Karsten, Per og Gitte

Afbud: Niels, Bo, Birthe.

  • Opvaskemaskine

Bent tjekker med reparatøren om hvorfor det tager lang tid for opvaskemaskinen at varme op og at den vasker for kort tid. Michael tjekker ”nye” brugte ud. Vi skal gøre lejere af Huset opmærksomme på, at den skal varmes op en time før brug.

  • Syng julen ind søndag den 15. december klokken 14.00 i Vandborg kirke.

Menighedsrådet byder ind til Syng julen ind i Fælleshuset med gudstjeneste i Vandborg kirke klokken 14.00 og efterfølgende kaffe og kage og hygge og julesange. Alle er velkomne, og det er et gratis arrangement.

Birgit sørger for kagebagere. Der dækkes bord lørdag formiddag klokken 10.00. Birgit sms’er.

  • Juletræsfest lørdag den 28. december klokken 19.00 for hele familien.

Tilmelding til Birgit Blæsbjerg mobilnummer 30295135.

Michael finder ud af noget musik til. Der bliver bagt kage og købt slikposer – Birgit. Karsten og Bent finder juletræ og pynter. Vi får nok også besøg af julemanden….

  • Julefrokost for bestyrelse og frivillige

Fredag den 3. januar 2020 klokken 18.30 inviterer bestyrelsen til nytårs/julefrokost for bestyrelsesmedlemmer og de frivillige, der har hjulpet til i årets løb. Vi har ikke listen klar endnu, så derfor har ingen fået besked. Gitte spørger Niels, om han vil være tovholder igen og holde styr på madlisten.

  • Revyfest

Den 24. og den 25. januar er der revyfest. Gitte vil finde musik til 4000 kroner. Vi skal have fundet madhold, kagebagere til fredagen. Vi arbejder videre med detaljer til mødet i januar.

  • Klaver

Det ”nye” klaver skal efterstemmes, og det gamle skal vi se om vi kan få nogen til at hente. Gitte undersøger det, og aftaler en efterstemning med Øjvind. Det er et fint klaver med en god klang. Der skal hjul under.

  • Eventuelt

Vi tjekkede for indkøb.

Gitte afleverer gamle kander fra skunken og lampekuppel til Loppemarked en af dagene.

Næste møde er mandag den 6/1-2020 kl. 19.00.