Jane og Shane i Fælleshuset.

Vandborg Musik præsenterer Jane & Shane:

Torsdag d. 28 marts kommer duoen Jane & Shane til Fælleshuset i Vandborg – og af hensyn til dem der ikke ved hvad de skal købe i julegave åbner vi for billetsalget allerede nu. Billetter koster 150 kr. og kan bestilles hos Per på per.vestjyskkajak@gmail.com / 29428676.

En koncert med Jane & Shane er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Når de går på scenen, er deres energi og spilleglæde så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med.

Engelske Jane Clark (violin, vokal) og irske Shane Donnelly (vokal, guitar, bodhrán) er ikke bare gode musikere og spillemænd. De er begavede underholdere i særklasse.

De musikalske rødder er solidt forankret i den irsk/britiske folkemusik, men Jane & Shane bevæger sig elegant rundt i mange forskellige stilarter, og leger med elementer fra både folkemusikken, det klassiske og jazzen. 

Duoen brød for alvor igennem, da sangeren og satirikeren Niels Hausgaard i 2003 inviterede dem med i sit show og med ordene; “Jane og Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd; de er begavede underholdere i absolut særklasse”, erklærede sin fascination af duoens musik- og scenekvaliteter.

Niels Hausgaard har også med vanlig humor sagt:
”Deres udstråling må gøre en koncert meningsfuld – selv for døve!”

Skriv en kommentar