Formandsberetning 2020

FSom I ved, så er meget blevet afbrudt og aflyst overalt i verden på grund af Covid-19 – også her i Fælleshuset. Vi nåede dog at høre det irske band Tradish. At opleve cabaret med vores lokale Christian Risgaard og Søren Christensen. At høre og nyde Sourveniers og Allan Olsen. Nyde det dejlige mad og hygge til Mortensaften. At synge julen ind, have julemarked og juletræsfest og at synge julen ud igen. Vi nåede også at opleve den fantastiske årlige revy og at læse og snakke litteratur med Gunda Jørgensen. Vi nåede lige at se Randers egnsteaters Viva Las Vegas.

Men på grund af Covid 19 fik vi ikke afholdt den årlige fællesspisning i juni, litteraturaften og sangaften i marts og heller ikke foredraget med chaufføren Preben Jørgensen, der kørte fra Thy til Ann Dji San. Dette foredrag er udsat til oktober. Nærmere information vil komme senere.

Hver gang vi har et arrangement lille eller stor, så er det skønt at se tilslutningen og at se glæden i folks øjne. Lad os håbe, at det bliver ved med at kunne lade sig gøre på en eller anden måde fremover. Vi får højst sandsynligt en udfordring med det de kommende måneder pgr af corona.

På trods af det, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kunne tænke sig at lave af arrangementer, klubber her i huset til fælles glæde for andre medlemmer, så hvis I har forslag til arrangementer eller andet, så give os et kald.

Vores hjemmeside – Fælleshus.dk. er det muligt at følge med i hvad der sker. Ejner Noe er så dygtig til at holde det i gang med opdateringer og billeder og tekst. På Facebook: Vandborg Ferring Fælleshus kan man også følge med i hvad der sker i huset. Man kan også bede om at få tilsendt nyheder pr. mail.

Vi har købt pillefyr til lille sal og ny brugt opvaskemaskine, stole til lille sal, runde borde, klaver, og købt andet brugt, men godt til huset blandt andet glas og vaser… Vi arbejder på at fure vestfacaden og forbedre et hjørne i lille sal.

(Marts tal) Fælleshuset har været udlejet 41 døgn i 2019. Medlemsliste 2019 antal: 104 formentlig mere september 2020.

Vi har valg til bestyrelsen i aften. I en bestyrelse har man altid forskellige styrker, evner og interesser, som man kan byde ind med. Det er der også her.

Jeg træder ud af bestyrelsen. Det har været spændende og hyggeligt at være med som formand. Tak til alle frivillige, der er her i aften og tak til alle ildsjæle for at I brænder. Jeg håber nye vil springe til og vil være med til at løfte Fælleshuset.

Med venlig hilsen Gitte Smith Jakobsen